tirsdag 26. oktober 2010

Tralle etter lillesøster og AWARD!
 Da er jeg tilbake igjen :) Etter ei uke med forkjølelse både på meg og Edvin er det jammen godt med litt energi igjen! Jeg har savnet dere alle sammen, og gleder meg til å sitte og kose meg med kommentarer og ikke minst alle bloggene deres i kveld, garantert mye snaskens dere har lagt ut mens jeg har vært syk :) Bare brålegger ut en innlegg nå, er liksom litt raksere gjort enn å studere bloggene deres :) Kommer vel et innlegg til fra meg i kveld tenker jeg. Jeg så jeg er så innmari heldig og ha fått EN AWARD AV DEN FLOTTE BLOGGEN OG FLOTTE JENTA LI/SMÅTINGENE!!! :) :) TUSEN, TUSEN TAKK, DET VAR UTROLIG MORO :) Denne Ikeatralla hentet jeg frem fra min lillesøster etter inspirasjon fra Housedoctor sine traller. Den står i stuen med litt fargeglade ting jeg er glad i, slik som rosa pressglass bolle/fat, Figgjofat og gamle tinnvaser/boller. Kakeboksen har jeg malt selv, i 1994 da jeg var 15 år gammel. Morsomt å ha nå :) Etterhvert blir antagelig denne trallen fylt med Edvins stæsj og kjørt rundt som oppsamlingsvogn mellom stue og kjøkken når kvelden kommer :) Mange friske klemmer fra Yvonne

6 kommentarer:

 1. Se der ja! Blei jo kjempefint det søs :-) Passa godt inn hos deg! Bedre det enn at den støver ned hos mutter og fatter ;-)
  Godt å høre at formen til deg og go´klumpen er bedre ♥

  Blei lekkert - flotte ting du hadde valgt å ha på tralla også :-)

  Klem fra lillesøs

  SvarSlett
 2. Herlig :) Liker at mange fine ting er samlet på ett sted ;) Utrolig tøff den tralla var . Så bra at dere har kviknet til :)

  Ønsker deg en fin dag videre :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 3. Heisan!
  Jeg elsker sånne traller. Din ble kjempefin med alle de søte detaljer. Digger den kakeboksen nederst.
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 4. Fint at du er tilbake igjen! Trallen er virkelig et god sted for å ta vare på sånne søte ting. :D

  SvarSlett
 5. Gratulerer med award!

  Takk for at du ville legge deg som følger av bloggen min, det er jo alltid stas å få følgere!! Synes du er flink med den spreke gulfargen! (den får liksom jeg ikke helt til...)
  Så bra at du fant meg for da fant jeg deg, og enda en blogg som er i min stil. Legger meg til hos deg, for det er alltid så fint med ny inspirasjon!!

  Ha en fin fin kveld!

  SvarSlett
 6. Bloggen din var bare så kul, hærlige farger:-)
  Mvh Merete.

  SvarSlett