søndag 17. oktober 2010

Gi meg et pip hvis du har en Giveaway nå!
 Med dette stemningsfatet (kjøpt på Lille Medina i Oslo) av mine lysestaker i sølvplett og nylakkerte fugler sier jeg god natt til dere kjære venner :))
PS: Hvis du har en giveaway på bloggen din, så gi meg et pip - jeg har lyst til å være med, men jeg synes det er vanskelig å finne frem til dere i Blogglandia og vil gjerne finne flere spennende blogger :) Så er det veldig moro om dere sier hei uansett selvfølgelig!
Nattaklem

8 kommentarer:

 1. Herlig stemningsfat!! Har, for første gang i mitt liv, begynt å like gult!! Søte fugler:)

  JEG har Give Away nå, men den er du jo allerede med på!;) Hvis du ser på høyresiden av bloggen min når du er innom, er det link til et par GA der:)

  Ps: SELVFØLGELIG må du gjerne lage `fuglehus` du òg! Er jo veldig kjekt at jeg også kan være til inspirasjon!;P

  Natta, kjære du!
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 2. Jeg har ingen give away, men må jo bare kommentere for et fantastisk fat!! Digger at du bare har et par gule lys sammen med de hvite, og de gule fuglene er nydelige :)

  SvarSlett
 3. Jeg har et lotteri gående nå. Du er hjertelig velkommen til å være med.
  Takker og bukker for den flotte kommentaren inne hos meg! Jeg synes det er litt trist med lamellene igjen, men for å skjerme litt for naboene nå når det er mørkt ute og lys inne, så gjør vi det sånn. De trenger jo ikke se alt vi foretar oss. ;)

  SvarSlett
 4. Ikke noen give away hos meg nå, men plutselig...:)
  Så fine de gule fuglene dine var! Du har malt/ sprayet dem selv? Husker du spurte meg en gang om fargekoden på en blå benk jeg har på kjøkkenet, og tror rett og slett jeg glemte å svare... ( unnskyld), men har rett og slett ikke koden.. det var en eller annen blå farge som jeg hadde en rest av , så tilsatte jeg mer hvitt og blått.. mao, selvlaget farge:)

  Ha en super mandag!
  klem

  SvarSlett
 5. fine gule fugler! og fint pyntet fat! akk..gult er vakkert:-) Og den headeren din/gyngehesten er bare så utrolig FLOTT! tenker det hver gang jeg kommer inn her.

  forresten! kan tipse deg om giveawaybloggen.blogspot.com! Hun legger ut forskjellige giveaways, selvom hun for øyeblikket har en liten pause.

  god kveld til deg!

  SvarSlett
 6. Hei :)
  Jeg har en giveaway nå - hjertelig velkommen til å delta! Du finner den her: http://bekkasblogg.blogspot.com/2010/10/jeg-feirer-1-maneds-blogging-med-en.html

  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 7. Så fin blogg du har! Jeg har ikke giveaway enda, desverre, men når jeg får bare EN følger til, så... :-)

  SvarSlett