fredag 8. oktober 2010

Edvins rom - skatollet
 Ønsket også å vise frem det gamle skatollet som Edvin har fått. Det fikk Anders (samboeren min og pappa´n til Edvin) av sin far, som igjen fikk det fra en militærleir Hønefoss i 1974. Anders pusset det helt ned og lakket det på nytt. Det skal få lov til å leve uten malingsstrøk fra meg :) Har også rammet inn mitt gamle Ludospill, samt lakkert noen gamle kjedelige glassfigurer med rød quicklakk. Globusen er et herlig loppefunn - vi er veldig glade i den. Nå skal jeg la Edvin få sin ettermiddagslur, lage litt fårikål, og så skal jeg sette meg ned og titte på bloggene til alle mine nye følgere, kose meg med de herlige kommentarene jeg har fått siden i går, og gi dere de beste hilsener tilbake - det er så moro at dere titter innom meg, det er dagens høydepunkt :)) Takker igjen til Ida Sussanne, hennes fantastiske snille vesen, engasjement og medfølelse for alle oss andre i Blogglandia :)) Jeg har forresten begynt å utvikle mange spenndende og fargeglade ymserier til stuen vår som kommer etter hvert på bloggen min. Det samme gjelder kontoret og gjesterommet. Tror nok at gjesterommet blir innredet med lilla og orange fargeklatter!! Om jeg tør ;)) Mange morsomme klemmer fra Yvonne

10 kommentarer:

 1. Hei!
  Veldig fint skatoll - jeg liker også å ha litt naturlig treverk innimellom, syns det passer fint sammen med friske farger!
  Så flere bilder av barnerommet litt lengre ned her - masse fint! Kjempekul stil du har!

  SvarSlett
 2. så morsomt at du har ramma inn ludobrettet! Det gjorde nemlig eg og te min lille gutt sitt rom, har bilde på bloggen min. Skikkelig stilig syns eg! Min mamma har ein gammal gammal globus.. tror kanskje eg må låna den :-)

  SvarSlett
 3. Så kul ide' med spraymaling av figurer!
  Det må jeg også prøve.

  klem
  helle i hih

  SvarSlett
 4. Så flott rom:)

  Må bare si at det var et utrolig vakkert bord du hadde malt og vist i forige innlegg
  Ønsker deg en fin helg.
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 5. Kommenterer her òg jeg;)
  Veldig kos skatoll! Likte veldig godt stolen på bildet også, og globusen da!
  Jeg har også en lignende, på dansk, med alle de gamle landene. Sjarmerende!

  Ha en finfin helg!

  Klem, Duse Pasteller:)

  SvarSlett
 6. Så fint det var på rommet hans :) Heldig han som har en så kreativ og fargeglad mamma ! Fint å blande noe i farger og annet malt synes jeg , liker de kontrastene ;) Kult med spraylakk figurer , og koselig minne dette ludospillet ( oi oi jeg har spilt mye ludo ;)

  Ønsker deg en super helg :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 7. Jeg liker ALT!! Digger fargene :)

  SvarSlett
 8. Så stilig det ble! I likehet med Vibeke over her, så digger jeg fargene! Og ludobrettet i ramme var en spenstig idé! Artig at du valgte å beholde skatollet i orginal stand. Jeg fikk selv et lignende i sommer, men det var knæsj lilla og måtte pent gjennomgå en hvit make-over... :P

  SvarSlett
 9. så fint rom! Flott skatoll!

  SvarSlett