søndag 17. oktober 2010

Bokskapet i stuen

God søndag alle sammen! Tatt et par bilder av bokskapet i stuen vår (stuen er ikke ferdig innredet enda!) Jeg har "tapetsert" baksiden av skapfronten med gamle kart, slik at skapet ble lysere i fremtoningen. Det blir nok plassert mer bøker i skapet etterhvert, men foreløpig ser det slik ut. Noen fargeklatter trengtes: den orange vasen er et bruktfunn, de turkise flaskene var opprinnelig blanke (se nederste bilde). De har jeg malt noen lette strøk med turkis bengalakk på. Dette for å få en litt mer "slitt" look enn hva spraylakkering gir. Den gule bollen er spraylakkert. Stettefatet er en ekte klassisk Staffordshire :) Håper det er bra med alle og hjertelig velkommen til nye følgere - det er kjempestas :)) Nå skal jeg kose meg med å titte innom dere alle, for nå er Edvin endelig ferdig med de tre nye tennene han har fått denne uken! Mange søndagsklemmer fra Yvonne

11 kommentarer:

 1. Hei Yvonne:)

  WOW! Helt fantastisk skap! Og det innholdet! GUUUUD, så mye fint:) Heldige du!!

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Så fint det ble da! Lurt med de kartene som `tapèt`! God idè med å lakke flaske - jeg har noen sånne selv, kanskje jeg skulle prøve...?!
  Skapet ser veldig bra ut - fint og ryddig! (ikke som mine overfylte..!);)

  Ha en finfin søndag, Yvonne!

  Klem fra Janniche,
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 3. Så fint og ryddig skapet har blitt! Dritkult med kart som tapèt!!
  søsterklem:)

  SvarSlett
 4. Oi ;) Lekkert med de kartene inni ;) Og et nydelig skap med masse snadder ! Jeg har har også en del kart i min heim . Rosa pressglass fatene dine var skjønne :)

  Ønsker deg en flott uke :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 5. Så FINT bokskapet ditt blei søs! Likte kjempe godt at du har brukt gamle kart som "tapet" der :-) Kjempefint altså! Gleder meg til å få se det etterpå når jeg kommer på besøk, blir en liten oppdagelsesferd for lillesøster det her ;-)

  Klem ♥

  SvarSlett
 6. Oioioi så mye fint! Likte godt ideen med kart i bokhyllen. Og gult og turkis er alltid en slager :) Og tusen takk for dine utrolig hyggelige kommentarer på bloggen min! Jeg blir så glad av de :) Ha en super søndag!

  SvarSlett
 7. så fint med kart i bakkanten av skapet. Nydelige ting, likte spesielt godt koppene og etasjefatet.-)
  Flinke Yvonne:-)
  Søndagsklem fra Trine:-)

  SvarSlett
 8. ..Den blå krakken er nok solgt desverre :(
  Den var det mange som knivet om, og den fant seg tilslutt et nytt hjem i Oslo :)

  SvarSlett
 9. Først: Tusen takk for tips ang brettet mitt! Det var jammen en god idé. Er jo glad i rosa, da, så du skal ikke se bort ifra at jeg kjøper meg et lite malingsspann i løpet av uka... Hehe. Litt lei av decoupage, så en frisk farge vil nok gjøre susen!

  Så: Så stilig du hadde "pimpet" skapet ditt!! Skikkelig tøft! Jeg liker så godt disse små gule innslagene dine; de lyser opp! Og kartene var jo bare en genial idé da!!!

  Ha en fin kveld Yvonne!

  SvarSlett
 10. Så kult med kart inni!! Og sååå mye fint du har inni der, da!

  SvarSlett
 11. Så fint skap - innmari stilig med kartet! Masse fine skatter du har inni skapet også :)
  Ha en fin mandag!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett