onsdag 13. oktober 2010

I LOVE PACMAN 4 EVER
God formiddag alle supre mennesker i Blogglandia. Tusen takk for alle gratulasjoner med ZanZ-konkurransen!! Setter jeg utrolig pris på :))) Jeg fikk øynene opp for perling etter litt surfing på nettet - flere som har holdt på med dette en stund, og på Epla selges det øredobber og morsomme ymse duppedingser laget av perler. Dette holdt vi på masse med i barndommen og jeg synes det var kjempegøy! Jeg husker veldig godt da jeg og min tvillingsøster  fikk vi hvert vårt Pacman-spill i julegave av mamma og pappa :) En svær hvit spillkonsoll som man satt med på fanget, og vi ble helt hekta, og var en lang periode de kuleste jentene i klassen blandt gutta;)) Digger Pacman, masse gode barndomsminner, så jeg måtte bare lage perlebilder av dette! (Pacman fyller 30 år i år). Skulle egentlig lage til rommet til Edvin, men venter på noen rammer jeg har bestilt. Så kom jeg på at jeg hadde en gammel Ikea badehylle stående ubrukt i kjelleren (se siste bilde). Disse hyllene har nå blitt perlerammer, og senere i dag skal Edvin sine henges opp på rommet hans. Det første bilde hadde jeg lyst til å ha på soverommet vårt - barnslig? Ja, det bryr meg ikke om noen synes det :)) Enjoy!! Mange høstklemmer fra Yvonne

7 kommentarer:

 1. NYDELIG!!!!!:) Gøy å høre om sånne ting:) Ikke barnslig i det hele tatt:)

  Ha en fin dag:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Perling er jo bare kjempe gøy!!

  SvarSlett
 3. Hei:)

  Jeg fant bloggen til deg og søsteren din inne hos Gammel stil:) La meg til som følger av dere begge! Her var det mye fint! Dere virker så koselige:) Gleder meg til å følge dere videre:) Jeg har nettopp startet bloggkarrieren min, og synes det er litt skummelt.. Har bare blogget om sykdommen min og noen naturbilder. Men, blir nok andre ting etterhvert:)

  Klem fra C:)

  SvarSlett
 4. Artig med slike historier fra barndommen :) Jeg synes ikke du er barnslig , jeg liker at du er leken !!!! Kult bilde :)

  Ønsker deg en fin onsdagskveld :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 5. For en fantastisk kul ide! -og så dekorativt ;-)

  SvarSlett
 6. Såå kult!! Likte virkelig fargene og motivet! Knall!!;)

  Klem til deg:)fra
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 7. Så utrolig kule disse ble - tøft at det er litt størrelse på de! Jeg tror rett og slett pacman er litt undervurdert i 2010! :)

  Klem Cecilie

  SvarSlett