mandag 4. oktober 2010

FØR & ETTER - krok i gangen


 


Takker så innmari mye for alle som titter innom og gir meg positive tilbakemeldinger på denne foreløpige uferdige bloggen - det varmer godt :)
Fortalte i tidligere innlegg at det blir litt før & etter bilder denne uken. Her er førstemann ut: En liten gangkrok der det sto en enkel hvit krakk. Den har nå fått lilla-strøk på trinnene, samt selskap av mammas elskede koffert og min omlakkerte elg. Bildene på veggen er røngtenbilder. Hva synes dere? Det er ikke så mye som skal til for å pynte opp en liten krok, og jeg ble noenlunde fornøyd. Nå er det middagstid for Edvin, og når han sover søtt skal jeg og mannen hive innpå fårikål og eplekake, namnam :) Ønsker dere alle en fin kveld!

Masse klemmer fra
Yvonne

7 kommentarer:

 1. For en flott blogg du har! Legger deg til i lista mi, ja :) Gleder meg til å se flere fargerike innslag :) Og takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Jeg syr gjerne en vognbag til deg :) Dersom du fortsatt er interessert kan du sende meg en mail til handmadevibeke@gmail.com.

  Ønsker deg en flott mandagskveld :)

  SvarSlett
 2. Fantastisk!!:) Du er så flink altså!! Beundrer deg:)

  Ja, det er bare en av oss som har hatt anoreksia! Tone, legen:) Men, Katrine, fysioterapeuten, har kroniske lidelser.. Så vi har begge vært langt nede, og da er det godt å ha hverandre!!

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Så flott krakken ble med den blå fargen, og elgen var helt herlig der den stod.

  Ønsker deg en flott uke med hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 4. Så kul æljen blei søs!! Kult at du bruker så knæsje farger, sjøl om det ikke er helt min stil ;-) Det er jo ikke akkurat mye farger hos meg, hehe. Er spent på kjøpene mine på etsy, tror det blir bra! Gleder meg! Her går det i natur-rustikk stil eller hva man nå kaller det ;-)
  Gleder meg til å komme og se hos deg! Moro at du og søs stadig fikser og nipser i de koselige hjemmene deres <3 Syns forresten det skaper veldig spenstige og artige kontraster i heimen din, tingene fremhever hverandre :-)

  Klem fra lillesøs

  SvarSlett
 5. Hei - dette var en glad - og fargeglad - blogg:) Krakken ble kjempefin med lilla topp - vi har to slike krakker - men de er nok fortsatt ganske kjedelig hvitmalte ....;)

  Ha en fin tirsdagskveld - her venter nystekt eplesmuldreform - helt fint på en tirsdag:)
  God hilsen fra Bente.

  SvarSlett
 6. S
  U
  P
  E
  R

  KUL :)

  Elsker elgen.. Weeeee :)

  Sååå kul :)

  Takk for at du deler dine bilder og ideer med oss:)

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett