torsdag 11. november 2010

Skape seg :)

Hei til alle denne vinterdagen! 
Og takk for snille og blide kommentarer til sofakrok-innlegget mitt - 
det varmer veldig i mitt ❤ 
Det har virkelig vært skjeldent med innlegg fra meg nå, men sånn blir det når man har en sønn som ikke vil sove om natten. Så for tiden går jeg stort sett rundt med teflonhjerne, bæsj på genserarmene og grøtgulp på buksa, hehehe ;)
Koser meg likevel, men aktivitetsnivået måtte senkes en stund for min del. 
Noen herlige jenter som har sendt meg mail og etterspurt bilder av skoleskapene mine, så her kommer de til nærmere ettersyn. De er kjøpt på Kenno AS. 
Så har jeg et spørsmål til dere: skal jeg sette de ut i vær og vind og behandle med saltsyre for å få et rusten og slitt resultat? Eller skal jeg beholde de slik de er nå? Jeg er i tvil, så jeg blir kjempeglad om dere vil komme med litt innspill! Tusen takk!

Ønsker alle en fortreffelig torsdag videre! 
Mange frostfulle klemmer fra Yvonne

12 kommentarer:

 1. Kjempe kule skap, men jeg hadde nok latt de feriere ute, under åpen himmel noen dager. Da blir de mer sjarmerende slitte:) Uansett er de kule. Kjempe fin sofa krok:)

  SvarSlett
 2. La dem ta juleferien ute hehe;) Er de tunge eller??
  Sjekk julekalendertreet mitt, lagt ut bilder nå..;)
  Snaaaaakkes søs!!

  SvarSlett
 3. de er fiiine som de er:) Skulle ønske jeg hadde sånne skap:)
  Håper du får sove om natta snart:) Nattevåk er nok den eneste bakdelen med babystadiet:)

  Torsdagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 4. Skapet et virkelig stilig og kult. Jeg ville la det slik at det er. Ha så mye charme.
  Takk for den snille kommentaren hos meg. Ha en fin dag.
  allesistgut :)

  SvarSlett
 5. Heia!!

  Takk for kommentarer!!:)
  Nå er det vel ingen som har vunnet enda da, er det vel? Forstod det sånn at finale-bidragene blir annonsert i morgen. Så du har fortsatt en god sjans, spør du meg!!;)
  Kjempekule skap! Er jo fine som de er, men litt ekstra patina hadde vel ikke skadet!;)
  Stakkars deg som blir holdt våken om nettene...! da hadde jeg nok blitt GAL!! Håper det går over snart, og at både du og lillemann for sove godt:)

  Klem, Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 6. Eller... nå så jeg på NIBs side igjen, og du har rett - de bidragene var visst ikke med i finalen nei... Jeg som misforstod litt:P
  Men jeg likte bildet ditt SÅÅÅ godt uansett!!;)

  KlemKlem

  SvarSlett
 7. Rå stilig de skapene ;) Vi har slike på jobb.du er heldig som har fått tak på et sånt skap . vanskelig å si hva du skal gjøre med det, hadde vært kult å se hvordan det ble om du hadde tatt det med ut ;)Men det er også kult som det er . Håper det ordner seg med den lille snart ;)

  Ønsker deg en god natt søvn snart :)
  Kos fra Janne :)

  SvarSlett
 8. Gosj, 10 år siden ja, da er der vel muligens ikke i sortimentet lenger... :P
  Jeg digger de skapene, heldige du!! Synes de er knallkule som de er, men jeg kunne virkelig tenkt meg å sett dem slitne også da... :)

  SvarSlett
 9. FINE skap! Herlig med det søte bordet ved siden av. Usikker ang nedrustning. Synes i grunnen de er ganske ok som de er faktisk.

  Her har lillegutt tatt den timeforskyvningen med knusende ro. En morgen med litt ekstra styr, men dagen etter var han i rytme igjen. Herlig. (Med søsteren var det IKKE slik).

  I helgen fårvi en ettåring i huset! hurra!

  ha en god kveld Yvonne:-)

  SvarSlett
 10. Der var skapa ja! Er litt usikker på om du skal gjøre de mer slitt eller ikke, men noe sier meg at det hadde sett veldig bra ut! :-)
  Takk for kommentarer inne hos meg :-))
  Driver å prøver meg på litt sånn collage-bilde greier i innleggene, hakke kommet i gang med noe nytt kunstverk enda *humre*
  Var litt sånn "også har me juksa litt" ;-))
  Håper Edvin blir i bedre form snart, å sover mer! Han er jo en skikkelig sjarmør - Jasså du sa tante, å Edvin skratta godt og syns nok tante var litt tullete ♥

  SvarSlett
 11. Så kule skap! Jeg og vil ha! :) Vet egentlig ikke hva jeg hadde gjort med de. Kanskje bare latt de være siden det er det enkleste. ;)

  SvarSlett
 12. Hva med sandblåsing, det blir kjempetøft!

  SvarSlett